Hlavní obsah

Muži ve stanici metra bezdůvodně napadli cestujícího. Vyrazili mu dva zuby

– Praha

Dvěma vyraženými zuby skončilo bezdůvodné napadení muže ve stanici metra Skalka v Praze. Policie v pátek zveřejnila video se třemi muži podezřelými z útoku a požádala o pomoc v pátrání. Jeden z nich mluvil s východoevropským přízvukem.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelí z napadeníVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál minulou sobotu u východu z metra, kde skupina útočníků zastoupila cestu 36letému poškozenému. Ten se jim však vyhnul, ale lehce zavadil o jednoho z nich.

„Jeden z mužů ho po pár metrech dostihl, osočil ho, že neumí chodit a začal mu sprostě nadávat. V ten okamžik k němu přistoupil druhý z mužů a dal mu pěstí do obličeje, čímž mu zlomil dva zuby,“ uvedl mluvčí policie Jan Daněk.

Foto: Policie ČR

Muž přišel po útoku o dva zuby.

Násilníci chtěli v útoku pokračovat, ale byli vyrušeni svědkyní, a proto z místa utekli. Po činu je natočila kamera a kriminalisté nyní pátrají po jejich totožnosti. Podle mluvčího jeden z mužů mluvil česky se silným východoevropským přízvukem.

Informace k podezřelým přijme linka 158. Prozatím jsou muži podezřelí z trestného činu výtržnictví, za který jim hrozí dva roky ve vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám