Hlavní obsah

Muže z Ostravy policie obvinila z ubodání manželky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Šestačtyřicetiletého muže, který ve čtvrtek v pokoji ostravské ubytovny nožem údajně zabil o tři roky mladší manželku, policie obvinila z vraždy.

Článek

Násilníka kriminalisté obvinili i z pokusu o těžké ublížení na zdraví. Po útoku na ženu totiž stejným nožem napadl i jednatřicetiletého muže z Karviné, který se ženu snažil bránit. I jeho chtěl bodnout. "Napadený se ale ubránil a utrpěl jen povrchové zranění na ruce," řekla severomoravská policejní mluvčí Dagmar Bednarčíková.

Manželé spolu nežili. Násilník přišel na ubytovnu opilý řešit partnerské spory. Pár se začal hádat a muž vzal do ruky nůž s čepelí dlouhou 15 centimetrů. "Tím manželku několikrát bodl do horní části těla. Čepel zasáhla i srdce a plíci," popsala policistka útok. Dodala, že žena na místě vykrvácela. [celá zpráva]

Policisté útočníka zadrželi ještě v pokoji. Pak putoval na záchytku a po vystřízlivění pak do policejní cely.

Reklama

Související články

Opilec zabil na ubytovně manželku

Svoji manželku zabil nožem ve čtvrtek na ubytovně Masokombinátu Martinov 46letý muž. Policie zatím zjišťuje, zda ho obviní z vraždy, nebo jen z ublížení...

Výběr článků

Načítám