Hlavní obsah

Muže, který zabodl přítelkyni nůž do krku, zadržela policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Policie zadržela muže, který je podezřelý z toho, že v neděli odpoledne v pražských Stodůlkách nožem vážně zranil dvacetiletou ženu. Lidé ji našli v jednom z pater domu v Nušlově ulici, nůž měla zabodnutý v krku.

Foto: Profimedia.cz

Článek

"Policie po několika hodinách zadržela v parku na Vidouli v Praze 5 osmnáctiletého mladíka, kterého z napadení podezírá," sdělila pražská mluvčí Andrea Zoulová.   Po útočníkovi pátralo několik policejních hlídek včetně psovoda se služebním psem.

"Kriminalisté zatím případ vyšetřují jako podezření z trestného činu těžkého ublížení na zdraví," uvedla Zoulová. Policie případ vyšetřuje, okolnosti zatím nezná. Podle informací serveru tn.cz dívku pobodal její přítel, který pak utekl.

Vzhledem k tomu, že žena měla nůž zabodnutý v krku, nebude delší dobu mluvit, proto od ní bude obtížné získat svědectví. Hned na místě ji ošetřili záchranáři, kteří ji pak odvezli do nemocnice.

"Zraněná žena byla operována v motolské nemocnici a nyní je mimo nebezpečí ohrožení života," sdělila mluvčí nemocnice Eva Jurinová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám