Hlavní obsah

Muž vyvlekl z karlovarské restaurace mladíka, kterého pak zbily dvě ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Násilím podle kriminalistů odvlekl 20letého mladíka z restaurace 40letý muž v Karlových Varech. Venku ho podržel, aby ho mohly zbít dvě ženy, kterým podle policie dlužil peníze. Kriminalisté již trojici obvinili.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Incident se odehrál v polovině září. Agresor přišel do restaurace, chytil mladíka za oblečení a začal mu nadávat. Pak ho povalil na stůl a následně ho vyvlekl ven.

Lupič s berlí přepadl muže na eskalátorech v metru. Po potyčce utekl

Krimi

„Muž měl mladíka stále držet a přitom mu vyhrožovat dalším fyzickým napadením v případě, že jim nevrátí finanční prostředky. Poté měla k mladíkovi dvojice žen přistoupit a obě ženy ho měly několikrát udeřit do oblasti hlavy,“ informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Mladík měl strach, a tak vydal svoji občanku, kterou po něm požadovali. Trojice mu dala ultimátum, do kterého měl vrátit všechny peníze, jinak bude opět napaden. Mladík se však obrátil na policii.

Za roušky na festivalu ve Varech padlo 15 pokut

Domácí

„Kriminalisté zahájili trestní stíhání čtyřicetiletého muže a dvou žen ve věku 20 a 48 let, které obvinili ze spáchání zločinu vydírání a přečinu výtržnictví,“ dodal Kopřiva s tím, že jim hrozí až osm let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám