Hlavní obsah

Muž vlekl dívku do auta v Mimoni, pátrání ukončila sebevražda

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie od počátku ledna pátrala po muži, který měl obtěžovat dívku v Mimoni na Českolipsku. Snažil se ji zavléct do auta, poškozené se ale podařilo utéct a přivolat policii. Řidič vozidla značky Chrysler stihl uniknout. Kriminalisté nyní zjistili, že podezřelý 56letý muž spáchal sebevraždu v lese na Vysočině.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž podle policie obtěžoval 19letou dívku ráno 6. ledna v Mimoni u sportovního areálu v ulici Letná. Napadená se nakonec ubránila a utekla, zavolala pak na tísňovou linku. Řidič ale stihl z místa odjet a začalo pátrání.

Díky poznatkům získaným od svědků a informacím z registru vozidel policie zjistila, kdo je podezřelý muž. „Totožnost jsme znali už druhý den po spáchání činu, pátrali jsme po něm napříč celou republikou,“ sdělila v sobotu mluvčí policie Ivana Baláková s tím, že se jednalo o 56letého muže z Vysočiny, který se ale zdržoval mimo své bydliště neznámo kde.

Nález dvou mrtvých v Olomouci: Muž zavraždil ženu, pak spáchal sebevraždu

Krimi

„V tomto týdnu spáchal sebevraždu. Jeho tělo bez známek života objevili naši kolegové v kraji Vysočina v jeho vozidle zaparkovaném v lesním prostoru. Vzhledem k tomu, že pachatel zemřel, případ odložíme,“ dodala mluvčí. Místo nálezu těla policie neupřesnila.

Totožnost muže se potvrdila v pátek při tzv. fotorekognici, které se účastnila soudkyně. Policisté předložili fotku podezřelého dívce, která muže poznala.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám