Hlavní obsah

Muž ve Špindlerově Mlýně přepadl přítelkyni a ukradl jí zuby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté zadrželi muže podezřelého, že v polovině ledna přepadl v hotelovém pokoji ve Špindlerově Mlýně svou přítelkyni a vytáhl jí z úst zubní protézu se kterou následně utekl. K zadržení došlo v sobotu, v úterý o případu informoval mluvčí policie Lukáš Vincenc.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

K incidentu došlo v polovině ledna letošního roku. Třiatřicetiletý muž se vloupal do uzamčeného pokoje jednoho z hotelů ve Špindlerově Mlýně, kde byla jeho přítelkyně, jejíž věk policie neuvedla. Poté, co vyrazil dveře, fyzicky ženu napadl a z úst jí vytáhl zubní protézu. Následně z pokoje utekl a protézu zahodil venku mezi stromy.

„Jak později muž uvedl, motivem jeho jednání měla být skutečnost, že se s ním žena chtěla rozejít a bez zubů nebude pro jiné hezká tak jako pro něho,“ popsal motivy pachatele policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Po několika dnech policisté muže zadrželi na stezce pro pěší ve Špindlerově Mlýně. „Při svém výslechu se kriminalistům doznal a také vyšlo najevo, že se ve Špindlerově Mlýně dopustil ještě dvou krádeží,“ dodal mluvčí.

Z odstaveného nabouraného vozidla podle policie ukradl autobaterii a dále okradl cizího muže o doklady a peníze. Celková škoda se pohybuje okolo 12 tisíc korun.

„V současné době je muž stíhán vazebně, rozhodl o tom soudce Okresního soudu v Trutnově, který akceptoval návrh státního zástupce,“ shrnul mluvčí Vincenc s tím, že v případě odsouzení pachateli hrozí trest od dvou do 10 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám