Hlavní obsah

Muž v pražské prodejně využil zapomenutých klíčů a sebral hodinky za 165 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Klíče zapomenuté ve vitríně se vymstily obsluze prodejny v pražském Karlíně. Jeden ze zákazníků nelenil a sebral luxusní hodinky za 165 tisíc korun. Po neznámém muži nyní pátrají policisté.

Muž podezřelý z krádeže hodinekVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež se odehrála v obchodě v Křižíkově ulici 1. března, mluvčí policie Jan Rybanský o ní informoval ve středu. Zákazník si podle něj dlouho prohlížel vystavené zboží a všiml si, že v jednom zámku je klíč, který nepozorovaně sebral. Následně se mu podařilo otevřít dvířka u jiné vitríny.

Foto: Policie ČR

Odcizené hodinky

„Pak jen vyčkal chvíle, kdy se zaměstnanci věnovali jiným zákazníkům, a v nestřeženém okamžiku hodinky za sto pětašedesát tisíc korun z vitríny vzal a ukryl pod bundu. Následně obchod bez zaplacení opustil,“ konstatoval Rybanský.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z krádeže

Podezřelého natočily kamery, a proto policisté prosí veřejnost o pomoc. „Pokud muže poznáváte nebo víte, kde se nachází, neváhejte a kontaktujte linku tísňového volání 158,“ shrnul Rybanský.

Ve vězení může zloděj strávit až pět let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám