Hlavní obsah

Muž v Praze onanoval před 12letou dívkou, policie zveřejnila identikit

Praha

Pokřikoval na nezletilou dívku, když šla do školy v pražském Proseku, a pak se před ní uspokojoval. Policie v pondělí zveřejnila identikit podezřelého, po kterém nyní pátrá. Sestavila ho na základě popisu 12leté školačky, která před mužem ze strachu utíkala.

Foto: Policie ČR

Identikit onanisty z Prahy

Článek

Incident se stal již 31. ledna, policie dosud podezřelého nedopadla, a tak se nyní obrátila na veřejnost s žádostí o pomoc s pátráním.

Policisté hovoří o případu výtržnictví se sexuálním podtextem. Došlo k němu ve Vysočanské ulici v Praze 9.

„Dvanáctiletá dívka cestou do školy potkala na ulici muže, který na ni nejprve začal pokřikovat. Když se na něj otočila, podezřelý si rozepnul poklopec a začal onanovat. Dívka strachy utekla a vše oznámila svým rodičům. Policisté díky výpovědi poškozené sestavili identikit podezřelého,” informovala v pondělí o případu mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Mladík se snažil uspokojit před ženou ve výtahu na radnici

Krimi

Podle popisu se mělo jednat o muže štíhlé postavy vysokého cca 180 centimetrů ve věku kolem 40 let. Měl hnědé vlasy, hnědé oči a na hlavě uvázaný šátek (tzv. „palestinu” bílo-černé barvy).

„Oblečen byl do tmavé bundy a kalhot. Dle výpovědi poškozené mluvil česky a anglicky,” upřesnila mluvčí.

Případní svědci a lidé, kteří muže poznávají, se mohou ozvat kriminalistům na linku 158.

Muže, který se ukájel na přerovské cyklostezce, dopadli policisté

Krimi

„Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví. V případě dopadení a odsouzení hrozí pachateli až dvouletý pobyt za mřížemi,” dodala Siřišťová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám