Hlavní obsah

Muž v centru Prahy podpálil mercedes. Přitom mu začalo hořet oblečení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Hořící mercedes hasili v noci na pondělí strážníci a hasiči v centru Prahy. Pomohli také 31letému muži, na němž vzplálo oblečení. Policie následně zjistila, že auto zapálil právě zraněný muž. Proč to udělal, není jasné. Odmítl totiž vypovídat.

Hořící auto v centru PrahyVideo: MP Praha

 
Článek

Hořícího auta si všimla v jednu ráno hlídka strážníků v Pařížské ulici. Z auta šlehaly třímetrové plameny a u auta byl muž, kterému podle strážníků hořelo oblečení. Strážníci mu poskytli první pomoc a snažili se také uhasit auto.

Auto v centru Prahy srazilo chodce a ujelo, po řidiči pátrá policie

Krimi

„Plameny se z motorové části postupně rozšiřovaly, při hašení podvozku strážníci objevili plastový kanystr, který pomocí teleskopu odsunuli mimo vozidlo,“ uvedla mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Muž se oběsil v policejní cele, žádost partnerky o odškodné musí znovu řešit soudy

Krimi

Auto přijeli dohasit hasiči a případ si převzali policisté, kteří následně zjistili, že muž polil cizí auto benzínem a zapálil. „Případ je projednáván ve zkráceném řízení pro podezření z trestných činů výtržnictví a poškození cizí věci,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Daněk s tím, že muž odmítl vypovídat, a tak není jasné, proč auto zapálil.

Případ byl již předán státnímu zastupitelství, které rozhodne o dalších krocích. Škoda byla vyčíslena na 800 tisíc korun.

Foto: MP Praha

Hořící auto v centru Prahy.

Reklama

Výběr článků

Načítám