Hlavní obsah

Muž ve Zlíně doléval líh do krbu, s manželkou a malou dcerou utrpěl popáleniny

– Zlín

Muž v bytě ve Zlíně v neděli večer doléval líh do lihového krbu, tekutina vzplála a rozstříkla se po místnosti. Spolu s malou dcerou utrpěl popáleniny, stejně jako jeho manželka, která jim přišla na pomoc.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému (IZS), uvedla v tiskové zprávě mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

„Líh, který muž doléval do lihového krbu, vzplál a rozprsknul se po obývacím pokoji. V něm se však kromě něj nacházela i jeho maličká dcera,” uvedla mluvčí.

„Došlo tak k jejich popálení. Další zraněnou byla následně i matka, která se popálila při záchraně dcery a manžela. Taktéž byl v místnosti poškozen nábytek,” dodala.

Muž v Ostravě si vážně popálil obě nohy

Krimi

Podle mluvčího Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje Jakuba Omelky utrpěli muž se ženou lehké zranění.

„Popáleniny nebyly závažného charakteru. Nejhůře na tom byla malá holčička, kterou transportovala sanita na popáleninové centrum do Brna-Bohunic,” uvedl Omelka. Věk popálených mluvčí neupřesnili.

Na místo neštěstí vyjížděly všechny složky IZS včetně dvou jednotek hasičů. Vyšetřovatel hasičů zjistil, že lidé byli popáleni při špatné manipulaci s hořlavinou.

Muže popálil v areálu třinecké hutě elektrický proud

Krimi

Škodu vzniklou na majetku bytu podle Javoříkové spolu s jeho majitelem vyčíslil na 30 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám