Hlavní obsah

Muž unesl svou ženu a záměrně s ní boural

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OLOMOUC

Opilý osmadvacetiletý muž v Olomouci v pátek po poledni násilím vtáhl svou manželku, která s ním už nežije, do auta, se kterým potom schválně naboural do před ním jedoucího vozidla. Při dopravní nehodě zranil dva lidi. Muže je podezřelý ze dvou trestných činů ublížení na zdraví a omezování osobní svobody.

Článek

"Muž nejprve násilím vtáhl do vozu svou manželku, která s ním již nežije. Ženu potkal před obchodním domem, natlačil ji na místo spolujezdce a vyjel směrem k vlakovému nádraží. Po celou dobu jízdy jí vyhrožoval, že pokud s ním nezůstane, tak ji zabije. Poté úmyslně zrychlil a způsobil dopravní nehodu," uvedla olomoucká policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

Upřesnila, že na tahu z Olomouce do Přerova najel do před ním jedoucího auta, které dostalo smyk a narazilo do svodidel: "Při nehodě žena narazila hlavou do čelního skla a utrpěla zhmoždění a hematom na čele. Lehce zraněn byl i spolujezdec z druhého auta. Škodu policisté vyčíslili na 150 000 korun."

Kvůli dopravní nehodě museli policisté po dobu vyšetřování odklonit dopravu a řídit ji v protijdoucích pruzích.

Muže, který neměl řidičský průkaz, za to mu naměřili v krvi 1,21 promile alkoholu, odvezli policisté na záchytnou stanici do Šternberka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám