Hlavní obsah

Muž srazil autem manželku a skočil pod vlak

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KUŘIM

Tragicky skončily dlouhodobé manželské neshody pro třiačtyřicetiletého muže, který se se svojí jednatřicetiletou ženou rozváděl. Muž měl ve čtvrtek odpoledne najet do své ženy autem z místa ujet. O několik minut později pak ukončil svůj život na železniční trati.

Článek

Proti své manželce se měl podle informací policie muž rozjet ve staré škodovce. "Ve velké rychlosti ji měl srazit na chodníku v Moravských Knínicích. Z místa bez rozmyslu ujel. Svědci okamžitě volali policisty, kteří požádali o pomoc záchranáře. Lékaři odvezli ženu se středně těžkým zraněním do brněnské nemocnice," uvedl mluvčí policie Brno - venkov Aleš Mergental.

O hodinu a čtvrt později se však muž objevil na železniční trati nedaleko kuřimského nádraží. Uviděl ho strojvedoucí osobního vlaku. "Vypadalo to, že pouze přechází přes trať. Na troubení strojvedoucího však nereagoval a zůstal stát mezi kolejemi. Srážce už v ten moment nešlo zabránit," doplnil Mergental. Muž na místě zraněním podlehl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám