Hlavní obsah

Muž se zbraní přepadl pumpu v Litvínově

Právo, ton

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LITVÍNOV

Maskovaný muž přepadl v sobotu po deváté hodině večer čerpací stanici v Litvínově. Se zbraní v ruce donutil čerpadlářku, aby mu dala tržbu. Odnesl si asi třicet tisíc korun. Policii zatím uniká.

Foto: Ivana Novosadová

Radim Běleš získal v posledních dvaceti letech konkrétně jednu zlatou a dvě stříbrné medaile na letních paralympijských hrách.

Článek

Policisté stopu muže po přepadení sledovali až na litvínovské náměstí, tak jim ale zmizel. Podle operačního důstojníka krajské policie v Ústí nad Labem nebyl při loupeži nikdo zraněn.

Čerpací stanice jsou na severu Čech častým středem zájmu lupičů. Například v Chomutově došlo k podobné události před pouhým měsícem. Dva ozbrojení muži zavřeli obsluhu čerpací stanice v Pražské ulici na toaletu a sebrali tržbu.

Pohled do ústí namířené pistole zažilo i několik dalších lidí z personálu čerpacích stanic pohonných hmot. Například na konci dubna loňského roku se s lupičem setkala tváří v tvář čerpadlářka z chomutovské stanice Shell.

Přestože jí lupič nakonec nijak zvlášť neublížil, traumatizující zážitek ženu na několik hodin ochromil. Gauner, který část ukradených peněz poztrácel při útěku z benzinové pumpy, nakonec skončil v rukou spravedlnosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám