Hlavní obsah

Muž se zabil skokem do Macochy

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Z vyhlídkové terasy u propasti Macocha v Moravském krasu se v sobotu rozhodl ukončit svůj život třiatřicetiletý muž z Hodonínska. Pro skok do hlubiny si zvolil vyhlídku na Horním můstku. Policisté dosavadním šetřením nezjistili cizí zavinění, pravděpodobně se tak jednalo o sebevraždu.

Článek

"Přivolaný lékař konstatoval smrt v důsledku pádu z velké výšky. Podle dokladů, které měl muž u sebe, bylo zjištěno, že se jedná o třiatřicetiletého muže z Hodonínska. Na Horní můstek přijel osobním automobilem, který zaparkoval na zdejším parkovišti," uvedl policejní mluvčí Miroslav Kovařík.

V letošním roce se jedná o první případ sebevraždy skokem do propasti Macocha. Od roku 1999 jde již o desátou osobu, která se rozhodla ukončit svůj život tímto způsobem. Celkem tak opustilo tento svět sedm mužů a tři ženy. Věk sebevrahů se pohybuje od 22 do 57 let. Nejčastější důvody sebevraždy jsou zdravotní problémy, rodinné a finanční problémy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám