Hlavní obsah

Muž podezřelý z vraždy příbuzného na Příbramsku skončil ve vazbě

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krámy

Okresní soud v Příbrami poslal o víkendu do vazby 33letého muže, kterého kriminalisté podezírají z vraždy příbuzného v obci Krámy na Příbramsku. K násilnému činu došlo v noci na pátek, obviněnému hrozí až osmnáctileté vězení.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie odváží zadrženého muže

Článek

Policie zasahovala v obci nedaleko přehrady Slapy v pátek brzy ráno, v jednom z domů našli mrtvého muže a zadrželi podezřelého, kterého obvinili z vraždy a navrhovali jeho vzetí do vazby.

V domě nedaleko slapské přehrady našli mrtvého muže

Krimi

„Vazba byla soudem akceptována v sobotu,” sdělila v pondělí Novinkám mluvčí policie Vlasta Suchánková. Důvodem pro preventivní pobyt obviněného za mřížemi bylo pro soud riziko, že by se na svobodě mohl vyhýbat trestnímu stíhání.

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté na místě činuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

Obětí vraždy se stal 59letý muž. Podle mluvčí se jednalo o příbuzenské vztahy, podrobnosti ale k případu vzhledem k počáteční fázi vyšetřování a rovněž faktu, že se vražda stala v malé obci s pár obyvateli, policie neuvedla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám