Hlavní obsah

Muž oznámil sebevraždu na Facebooku, pak vjel autem do mostu

– Jaroměř

Sedmatřicetiletý řidič, který ve středu v noci u Jaroměře narazil svým autem do betonových sloupů mostu, spáchal sebevraždu. O svých úmyslech informoval dopředu na Facebooku. Důvodem byl zřejmě odchod manželky.

Článek

Informoval o tom server pooh.cz. Muž na své stránce Facebooku nechal pouze vzkaz: „Omlouvám se paní ...  za zveřejnění naší situace, kterou jsem svojí vinou způsobil sám a se všemi se loučím, jelikož není cesty zpět a bez ní žít nemůžu a děkuji všem za podporu a přátelství, mějte se tu pěkně!“

Profil byl podle serveru založen počátkem roku. Byl skoro prázdný, až na několik čerstvých zápisků komentujících odchod manželky. Text je zakončen statusem na rozloučenou.

Následuje odkaz jednoho z přátel na článek Novinek.cz Muž zemřel po nárazu do mostu, auto skončilo na cucky. Článek vyšel ve čtvrtek ráno. [celá zpráva]

Muž narazil do mostu v Renaultu Megane na silnici z Hradce Králové do Jaroměře. „Po příjezdu hasičů byl vrak vozidla zaklíněn ve svodidlech. Trosky automobilu byly rozmetány po celé šířce vozovky, řidič byl nárazem vymrštěn a skončil mimo vozidlo," uvedla ve čtvrtek  mluvčí hasičů královéhradeckého kraje Martina Žahourková.

Muž zemřel na místě. Hasiči museli auto rozbrousit, aby ho ze svodidel vyprostili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám