Hlavní obsah

Muž odvezl z hobby marketu ve Varech zahradní traktor. Bez placení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Dobře připravený na léto chtěl být asi 32letý „kutil“, kterého v minulých dnech zadržela policie. Z obchodního domu v Karlových Varech si totiž nepozorovaně odvezl traktor na sečení trávy. Zachytily ho při tom kamery a policie ho brzy dopadla. Zároveň mu prokázala další krádeže.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž ve Varech odvezl z prodejny traktorVideo: Policie ČR

 
Článek

Krádež se odehrála na začátku července, kdy muž navštívil hobby market a nejprve si vybral brusku. S placením se neobtěžoval a odnesl si ji do auta. V tom si ale zřejmě vzpomněl, že by potřeboval ještě zahradní traktor.

„Z vestibulu u vstupu do prodejny odcizil zahradní traktor na sečení trávy v hodnotě kolem 33 tisíc korun. Ten odtlačil za prodejnu, kde jej naložil do auta a odjel pryč,“ informovala v pátek mluvčí policie Zuzana Týřová.

Policisté následně zjistili, že zahradní technika muži nestačila a v červnu a červenci se také obstaral tři mobilní telefony a další brusku. Pochopitelně bez placení. Škoda byla celkem vyčíslena na 40 tisíc korun.

„Uvedeného jednání se dopustil i přesto, že byl rozsudkem Okresního soudu v Karlových Varech za přečin krádeže odsouzen. Teď mu v případě prokázání viny hrozí za krádež až tříletý trest odnětí svobody,“ dodala Týřová.

Reklama

Výběr článků

Načítám