Hlavní obsah

Muž nepřežil náraz do stromu, zřejmě mu selhalo srdce

Právo, Denisa Telaříková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragická nehoda se stala v sobotu v podvečer v Českém Těšíně na Karvinsku. Šestačtyřicetiletý řidič vozu značky Nissan narazil do stromu. Přestože se ho snažila lékařka po příjezdu na místo zachránit, nepodařilo se to. Muži zřejmě před nehodou selhalo srdce.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Muž jel po Ostravské ulici směrem ke Kauflandu, když z nezjištěných příčin vrazil do stromu. Nehoda se stala v sobotu v 18.10,“ sdělil Právu mluvčí karvinské policie Jaroslav Kus.

Podle mluvčího záchranářů Lukáše Humpla dorazily sanitky na místo nehody během tří minut po jejím nahlášení. „Po příjezdu lékařka zjistila, že je muž v bezvědomí a jeho dýchání selhávalo. Záchranáři ihned začali s odbornou první pomocí, během několika minut ale muži selhala srdeční činnost,“ popisoval Humpl.

Lékařka proto zahájila srdeční masáž, zajistila plicní ventilaci a podala potřebné léky. Přes veškerou snahu se však již u muže nepodařilo obnovit činnost srdce.

Záchranáři u řidiče objevili jen drobné poranění. Je tedy možné, že se naboural proto, že mu selhalo srdce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám