Hlavní obsah

Muž našel v Krnově pobodaného syna své družky

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KRNOV
Aktualizováno

Krnovští policisté vyšetřují od úterního večera násilný trestný čin, při kterém byl napaden a vážně zraněn teprve dvaadvacetiletý muž. Toho našel přítel jeho matky s bodnými ranami v těle. Podezřelého muže policisté zadrželi.

Foto: Petr Nový, Novinky

Podezřelého muže policisté zdrželi.

Článek

Po devatenácté hodině oznámil policistům 34letý muž, že v Polní ulici našel pobodaného syna svého družky.

„Dvaadvacetiletý muž byl při vědomí, lékař však při jeho vyšetření zjistil dvě bodné rány v oblasti břicha. Postiženého jsme ošetřili. Lékař zranění kvalifikoval jako těžké a vyslovil podezření na možné poranění nitrobřišních orgánů,“ řekl mluvčí záchranářů Lukáš Humpl.

Zraněného muže pak záchranáři převezli do nemocnice v Krnově na urgentní příjem.

„Policisté po dvou hodinách zadrželi 51letého muže, který je z útoku podezřelý. Ten byl v silně podnapilém stavu, a tak ho převezli na záchytnou stanici k vystřízlivění. Nyní policisté provádí výslechy a šetří další okolnosti útoku,“ řekla mluvčí policie Pavla Tušková.

Policisté během dne pokročili s vyšetřováním. "Po předchozí slovní rozepři v silně podnapilém stavu obviněný bodl poškozeného dvakrát nožem do břicha a utekl pryč. Muž se k celému incidentu doznal a policejní komisař zahájil jeho trestní stíhání pro trestný čin ublížení na zdraví. Obviněnému hrozí trest odnětí svobody až na osm let," doplnila Pavla Tušková ve středu odpoledne.  

Reklama

Výběr článků

Načítám