Hlavní obsah

Muž na Sokolovsku udeřil podle policie spící ženu pěstí. Pak jí nožem hrozil smrtí

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sokolov

Sedmatřicetiletý muž ze Sokolova měl podle obvinění policie nejdříve udeřit doma v ložnici o deset let mladší spící ženu pěstí do obličeje, a pak jí vyhrožoval smrtí s kuchyňským nožem v ruce.

Foto: Petr Horník, Právo

Ilustrační snímek

Článek

„Takového jednání se měl obviněný muž dopustit v polovině června letošního roku v brzkých ranních hodinách v sokolovském bytě, který obývá s poškozenou 27letou ženou. Za tou měl přijít do ložnice v době, kdy spala, a několikrát ji udeřit do obličeje,“ uvedla v pondělí mluvčí karlovarské krajské policie Zuzana Týřová.

Za smrt dítěte jde chůva na pět let do vězení. Přiznala, že ho kopla

Krimi

„Poškozená měla po probuzení utéct do jiné místnosti, ale obviněný muž ji pronásledoval a při tom jí měl slovně vyhrožovat vulgárními nadávkami,“ popisovala mluvčí. „Následně měl ze zásuvky kuchyňské linky vyndat nůž, kterým mířil na poškozenou ženu, a při tom jí opět vyhrožovat, tentokrát ublížením, a dokonce i smrtí,“ dodala Týřová.

Muž se v metru zastal obtěžované ženy. Od útočníků dostal pěstí

Krimi

Poškozené ženě se poté podařilo z bytu vyběhnout ven. „Obviněný jí však napadením způsobil zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici,“ doplnila mluvčí, podle které v případě prokázání viny může obviněnému hrozit až tříletý trest odnětí svobody.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám