Hlavní obsah

Muž na Plzeňsku najel autem na přítelkyni a taxikáře

Plzeň

Ve vazbě skončil 32letý cizinec, který na začátku týdne najel na Plzeňsku autem na svou přítelkyni a taxikáře. Žena stačila uskočit, ale taxikáře muž nabral na kapotu. V pátek o případu informovala mluvčí policie Ivana Jelínková.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

Případ se odehrál v pondělí na jižním Plzeňsku. Cizinec pod vlivem drog se nejprve pohádal se svou 20letou přítelkyní. Ta si přivolala taxi a chtěla odjet, to však muž nepřijal v klidu.

Řidič na Plzeňsku narazil v protisměru do kamionu, na místě zemřel

Krimi

„Muž úmyslně najel svým osobním vozidlem Hyundai na ženu i přivolaného taxikáře. Žena před autem stačila uskočit, osmadvacetiletý muž však nikoli. Agresor do něj vozem narazil a na kapotě vozu jej několik metrů vezl,“ uvedla mluvčí policie Ivana Jelínková.

Na Plzeňsku se srazila tři auta. Pět zraněných, pro dvě ženy letěl vrtulník

Krimi

Taxikář pak z auta spadl na zem a útočník ujel. Zraněný muž utrpěl oděrky a hematomy, které mu ošetřili záchranáři. Policie po agresorovi začala pátrat a našla ho v lese poblíž obce.

„Policisté zahájili trestní stíhání 32letého muže pro trestný čin těžké ublížení na zdraví ve stadiu pokusu,“ dodala Jelínková s tím, že muž skončil ve vazbě.

Reklama

Výběr článků

Načítám