Hlavní obsah

Muž měl ubodat svou známou, pak odjel jejím autem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hradec

Policisté stíhají 27letého muže, který podle nich ve čtvrtek ubodal nožem 55letou ženu v bytě v domě v jedné z obcí na Jindřichohradecku. Přišel na návštěvu a následná hádka skončila vraždou. Pátrání trvalo tři dny a policisté měli silnou stopu, protože muž po vraždě odjel autem oběti.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Právo o případu informovala mluvčí jihočeské policie Štěpánka Schwarzová. „Hned na místě bylo zřejmé, že útočník ženě zasadil několik bodnořezných ran. Nic nenasvědčovalo, že by vrah vnikl do bytu násilím. Ztratil se však mobilní telefon ženy a také její automobil Škoda,“ uvedla Schwarzová.

Devíti ranami ubodal kamaráda, soud mu potvrdil 17 let

Krimi

Upozornila, že pachatel odjel s vozem do Českých Budějovic, kde jej nechal na jednom z parkovišť. „Během několika málo hodin se policistům podařilo zjistit, kde se pohybuje. Pak už jen stačilo trochu toho policejního štěstí a v sobotu 22. května v odpoledních hodinách vraha v Českých Budějovicích zadrželi,“ uvedla mluvčí.

Syna bránil nožem, hrozí mu až dvacet let

Krimi

Kriminalisté zjistili, že muž z Jindřichohradecka ženu znal. Ve čtvrtek přišel na návštěvu a následně se pravděpodobně pohádali, když spor skončil útokem s nožem v ruce. Muži hrozí za vraždu až dvacet let vězení nebo i výjimečný trest.

Reklama

Výběr článků

Načítám