Hlavní obsah

Muž a žena se zřítili ze skály na Znojemsku. Na místě zemřeli

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo
Aktualizováno

Zhruba z dvacetimetrové výšky spadli v úterý mladá žena a muž v Jevišovicích na Znojemsku. Dvojice se zřítila ze skály, oba zemřeli na místě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba

Článek

Tragédie se stala v úterý v podvečer poblíž budovy Komenia v místech, kde řeka Jevišovka v několika zákrutech míjí město. Zákruty řeky lemují skály s několika vyhlídkami. U jedné z nich se dvojice zřítila.

Dívka z dálničního mostu na Tachovsku spadla nebo skočila, uzavřela policie

Krimi

Bezprostředně po oznámení události vyrazili na místo záchranáři, ale marně. „Operátorka na místo nešťastné události vyslala ihned dvě nejbližší pozemní posádky. Zranění obou pacientů byla ale neslučitelná se životem, zemřeli před příjezdem našich zdravotníků, kteří jim už nemohli pomoci,“ uvedla mluvčí jihomoravských záchranářů Hedvika Kropáčková.

Nepomohlo ani, že místní dobrovolní hasiči na místě hned směrovali záchranáře do složitého terénu, kam dvojice dopadla, a mohli tak pomoci zkrátit čas před poskytnutím pomoci.

Při pádu z devátého patra domu v Praze zemřel mladý muž

Krimi

Případ prověřuje policie. „Zjišťujeme, za jakých okolností se událost stala a co jí předcházelo. Více ale v tuto chvíli nelze sdělit,“ uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám