Hlavní obsah

Motorkáři podjelo kolo a skončil pod protijedoucím autem, na místě zemřel

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherské Hradiště

Mladý motorkář zemřel v úterý večer po nehodě na silnici u obce Staré Hutě v Buchlovských horách na Uherskohradišťsku.

Foto: Policie ČR

Havarovaná motorka na Uherskohradišťsku

Článek

„Pětadvacetiletý řidič motocyklu značky Honda jel ve směru od Brna na Uherské Hradiště. Při předjíždění kamionu v pravotočivé zatáčce příliš naklonil motocykl, podjelo mu zadní kolo a spadl na vozovku. Přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem značky Peugeot 307. Utrpěl přitom zranění neslučitelná se životem,“ informovala mluvčí Kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Jedenatřicetiletá řidička peugeotu i dítě, které s ní cestovalo ve vozidle, vyvázly bez zranění. „Alkohol u řidičky jsme vyloučili dechovou zkouškou. Během vyšetřování dopravní nehody byla silnice zcela uzavřena a hlídky odkláněly provoz. Přesné okolnosti tragické události i nadále vyšetřují kriminalisté a dopravní policisté,“ uvedla mluvčí.

„Příbuzným motocyklisty i řidičce peugeotu poskytli psychologickou pomoc pracovníci posttraumatického intervenčního týmu,“ dodala Kyšnerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám