Hlavní obsah

Motorkáře srazil v zatáčce předjíždějící 18letý řidič

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

UNIČOV

Na silnici ze Střelic na Uničov na Olomoucku se ve čtvrtek večer srazil osobní vůz s motorkou. Mladý řidič vozu předjížděl v zatáčce a v protisměru srazil motorkáře, kterého těžce zranil. Policie nehodu vyšetřuje.

Foto: Petr Nový, Novinky

Těžce zraněný motorkář skončil v nemocnici.

Článek

Kolem osmé hodiny večer jel osmnáctiletý řidič se Škodou Felicia od Střelic na Uničov. V pravotočivé zatáčce začal předjíždět Hondu Civic, přejel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucí motorkou.

„Po nárazu se Škoda Felicia převrátila na střechu do příkopu, motocykl zůstal ležet u krajnice. Vážně zraněn byl čtyřicetiletý motocyklista, který utrpěl těžký otřes mozku, zlomeniny končetin a obratlů, zlomeninu pánve a další zranění,“ řekla mluvčí policie Jitka Dolejšová.

Zraněný řidič motorky byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci. Zranění utrpěli i řidič a jeho dva spolujezdci v automobilu, zranění byla spíše lehčího charakteru - oděrky a pohmožděniny.

„Dechová zkouška na alkohol u řidiče byla negativní. Dopravní nehoda se vyšetřuje pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti,“ doplnila Dolejšová.

Reklama

Výběr článků

Načítám