Hlavní obsah

Motorkář srazil ženu v Liberci. Zastavit dokázal až po několika desítkách metrů

Novinky, lsi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

V Liberci srazila v sobotu odpoledne motorka sedmašedesátiletou ženu. Žena řidiči náhle vstoupila do cesty a ten již nedokázal zareagovat. Žena byla s těžkým zraněním převezena do nemocnice. O nehodě informovala liberecká policejní mluvčí Vladimíra Šrýtrová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala kolem půl druhé odpoledne na Tanvaldské ulici. „Řidič motocyklu Honda jel ve směru od centra města na Jablonec nad Nisou, kdy mu náhle do jízdní dráhy vstoupila 67letá žena,“ uvedla Šrýtrová.

Řidič se již ženě nedokázal vyhnout a vezl ji několik desítek metrů na přední části motorky. „Podle zjištěných prvotních informací se žena s největší pravděpodobností při přecházení nerozhlédla a vstoupila do vozovky,“ nastínila pravděpodobnou příčinu nehody mluvčí.

Žena byla s těžkým zraněním převezena do Krajské nemocnice Liberec. Ulice byla asi na hodinu uzavřena. Dechová zkouška vyloučila, že by řidič před jízdou pil alkohol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám