Hlavní obsah

Motorkář se vřítil do křižovatky na červenou, náraz do auta ho vymrštil do vzduchu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havířov

Vážná dopravní nehoda se stala v sobotu poblíž autobusového nádraží v Havířově. Po devatenácté hodině se tam střetl motorkář, který jel podle policie na červenou, s osobním autem. Při nárazu byl vymrštěn do vzduchu, až udělal několik salt, a skončil na silnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Kamera zachytila vážnou nehodu motorkářeVideo: Policie ČR

 
Článek

Sedmatřicetiletý motorkář jel ve směru od ulice 17. listopadu a při průjezdu křižovatkou nerespektoval červené světlo na semaforu. Následně se střetl s automobilem Hyundai i10, v němž chtěla dvaadvacetiletá řidička odbočit doleva.

Žena byla s lehkými zraněními převezena do místní nemocnice v Havířově. Motorkář utrpěl velmi vážná zranění a byl transportován do Fakultní nemocnice Ostrava.

„Lustrací bylo zjištěno, že motorkář má vysloven zákaz řízení motorových vozidel pro všechny skupiny do podzimu roku 2017,” uvedla policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Žena sebrala zapalovač a 200 Kč 

Policisté také zjistili, že registrační značka na motorce patří jinému motocyklu, po kterém se pátrá.

Jak Viačková v úterý uvedla, na místě nehody se pohybovala žena, která sebrala zapalovač a bankovku v hodnotě 200 Kč. „Její jednání prověřujeme, právní kvalifikace zatím nebyla stanovena. Je nutné zjistit, jestli věci byly vlastnictvím účastníků dopravní nehod,” doplnila Viačková.

Reklama

Výběr článků

Načítám