Hlavní obsah

Motorkář se řítil kradenou motorkou vesnicí rychlostí až 160 km/h. Bez helmy a v protisměru

Novinky, luh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

Bezohledně a riskantně si počínal sedmadvacetiletý motorkář, který se hnal vesnicí na Ústecku a snažil se ujet policistům. Zastavily ho až zátarasy. Muž byl navíc pod vlivem drog, měl zákaz řízení a motorka byla kradená, informovala v pátek mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

BEZ KOMENTÁŘE: Motorkáře zastavil až zátaras (na kameře bylo špatně nastavené datum)Video: Policie ČR

 
Článek

Honička se stala v pátek krátce před šestou hodinou ranní. „Hlídka chlumeckých policistů na komunikaci vedoucí ve směru na Petrovice zpozorovala motorkáře bez helmy, který se vysokou rychlostí řítil vesnicí,“ uvedla mluvčí.

Policisté začali řidiče se zapnutými majáky pronásledovat, ten však na výzvy nedbal a dál pokračoval v nebezpečné jízdě. „Svou bezohlednou a riskantní jízdou, která místy byla až 160 km/h, řidič v protisměru ohrozil mnohé řidiče,“ dodala mluvčí.

Po zhruba patnácti kilometrech se policistům podařilo řidiče zastavit pomocí zátaras. Po zadržení muže policisté zjistili, že má vysloven zákaz řízení, motorka je kradená a řidič byl pod vlivem drog. Následně byl muž eskortován do policejní cely.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám