Hlavní obsah

Motorkář na Vsetínsku zemřel po střetu s autem

• Aktualizováno

Po srážce s osobním automobilem zahynul v úterý v podvečer na silničním tahu I/58 u Rožnova pod Radhoštěm na Vsetínsku motocyklista. Silnice ve směru na Frenštát pod Radhoštěm na Novojičínsku je kyvadlově průjezdná jedním jízdním pruhem. Provoz řídí policisté, řekla krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdravotnická záchranná služba (ilustrační foto)

Článek

Tragická nehoda se stala před 18:00 v okrajové části Rožnova pod Radhoštěm poblíž sedla Pindula. Motocyklista po střetu s osobním automobilem na místě zemřel.

„Řidič osobního vozidla, který cestoval v autě sám, byl po střetu převezen rychlou záchrannou službou do valašskomeziříčské nemocnice, alkohol jsme u něj vyloučili,” uvedla Javorková.

Provoz na místě řídili po nehodě policisté kyvadlově. „Na místě ještě stále zasahují jak dopravní policisté, tak kriminalisté, kteří dokumentují dopravní nehodu a zjišťují míru zavinění a další okolnosti tohoto tragického střetu. Na místo byl povolán i znalec z oboru silniční dopravy,” doplnila Javorková kolem desáté hodiny večer.

Podle dostupných informací je motocyklista 12. letošní obětí dopravních nehod ve Zlínském kraji, z toho šestou na Vsetínsku. Za celý loňský rok si nehody na silnicích v regionu vyžádaly životy 22 lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám