Hlavní obsah

Motorka se v poli na Benešovsku srazila se čtyřkolkou, na které jely děti

– Benešov
Novinky, jap

Při střetu motorky a čtyřkolky na polní cestě u Miličína na Benešovsku byli zraněni tři lidé, včetně dvou dětí. Pro zraněné přiletěly dva vrtulníky letecké záchranky. K nehodě došlo po půl osmé na polní cestě na okraji Miličína.

BEZ KOMENTÁŘE: Vrtulníky přepravily zraněné po nehodě motorky a čtyřkolky do nemocnicVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

"Jednalo se o střet motocyklu a čtyřkolky. Hasiči po svém příjezdu na místo poskytovali předlékařskou pomoc zraněným," sdělil mluvčí hasičů Petr Svoboda.

Podle informací z místa se střetl muž jedoucí na motocyklu se čtyřkolkou, na které měly jet dvě děti ve věku 11 a 12 let. Záchranáři na místo vyslali nejen pozemní posádky, ale také dva vrtulníky z Prahy a Jihočeského kraje.

"Dospělý muž utrpěl vážná mnohačetná poranění. Na místě musel být resuscitován, přičemž resuscitace byla úspěšná. Muž byl po poskytnutí intenzivní lékařské péče letecky transportován do Ústřední vojenské nemocnice Střešovice v Praze. Dvě děti utrpěly středně těžká zranění a obě byly druhým vrtulníkem transportovány do nemocnice v pražské Krči," řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Okolnosti události vyšetřuje policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám