Hlavní obsah

Mlsní zloději si políčili na kopy čokoládových vajec

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na více než 58 tuctů vajíček, což je asi 700 kusů, si políčili zloději v jednom ze supermarketů v Kroměříži. V adventním čase si přitom zloději vybrali čokoládová vajíčka i s překvapením uvnitř. Nakonec je ale překvapila ostraha prodejny a policie.

Článek

„Více jak sedm set čokoládových vajíček s překvapením v hodnotě přes čtrnáct tisíc korun ukradli v sobotu dva muži ve věku dvacet a dvaadvacet let z Prahy. Mladíci se odpoledne vydali do jednoho kroměřížského supermarketu. Společně pak do nákupního košíku naložili plata s cukrovinkami,“ popsala postup mlsných zlodějů mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Poblíž vchodu do prodejny nadzvedli dva mladí šikulové plastové latě vstupního turniketu a otvorem koš vytlačili z nákupní zóny. Pak se snažili z obchodu rychle zmizet.

„U východu je však zastavila ostraha, která přivolala policisty. Hlídka oba podezřelé zadržela a převezla na obvodní oddělení k výslechu. Kradené zboží se vrátilo do prodejny. Muži se dopustili trestného činu krádeže, za který jim nyní hrozí až dva roky vězení,“ uzavřela Kyšnerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám