Hlavní obsah

Mladý muž ležel v Ostravě na silnici. Přejela ho dodávka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Tragicky skončila nehoda v Ostravě, kde v noci na středu zemřel mladý muž po střetu s dodávkou. Nehoda se podle policie stala mimo přechod pro chodce. Mladík na místě podlehl vážným zraněním. Vyšetřovatelé hledají svědky.

Foto: Policie ČR

Místo tragické nehody v Ostravě

Článek

Nehoda se stala před 23:30 v ulici 28. října u kulturního domu. Podle vyšetřovatelů přejel řidič dodávky značky Renault Master chodce (ročník 1993).

„Řidič jel ve směru od ulice Na Jízdárně k ulici Vítkovická v Ostravě a z dosud nezjištěných příčin měl přehlédnout osobu zřejmě ležící na zemi, kterou následně vozidlem přejel," sdělila policejní mluvčí Eva Michalíková.

Zdrogovaný řidič dodávky usmrtil chodce na Královéhradecku

Krimi

Kriminalisté podle mluvčí případ vyšetřují jako usmrcení z nedbalosti. U řidiče byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem.

„Dle dostupných informací se na místě měla nacházet žena, která venčila psa, proto ji žádáme, aby se přihlásila na jakoukoli policejní služebnu či se obrátila na tísňovou linku 158,” informovala mluvčí s tím, že policie rovněž shání další svědky, kteří se v osudnou dobu pohybovali v okolí.

Muži šli po silnici v tmavém oblečení. Jednoho zabilo auto

Krimi

„Také žádáme řidiče vozidel, kteří místem projížděli, a případně jejich vozidlo disponuje palubní kamerou, aby se také obrátili na tísňovou linku 158,” dodala Michalíková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám