Hlavní obsah

Mladý motorkář nepřežil střet s automobilem, spolujezdkyně bojuje o život

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Šestadvacetiletý motocyklista nepřežil v sobotu v podvečer čelní srážku s osobním automobilem v Buchlovských vrších na Uherskohradišťsku. Několik minut po havárii nalezli záchranáři asi dvacet metrů od místa střetu jeho těžce zraněnou přítelkyni. Záchranáři od 19. hodiny bojují o její život, do nemocnice ji transportoval vrtulník.

Článek

„Řidič z Opavy a jeho o tři roky mladší spolujezdkyně jeli na motorce od Uherského Hradiště směrem na Brno. Při průjezdu pravotočivé zatáčky nezvládl řízení a srazil se s protijedoucím osobním autem, kde jeli tři lidé z Uherskohradišťska. Řidič motorky na následky zranění na místě zemřel,“ uvedla Milena Šabatová z Policie ČR Uherské Hradiště.

„Jeho spolujezdkyně byla transportována vrtulníkem do nemocnice. Lidé z osobního auta utrpěli lehká zranění a byli rychlou záchrannou službou odvezeni do nemocnice v Uherském Hradišti,“ doplnila Šabatová.

K události došlo v místech, která je záchranáři označována jako zatáčka smrti. „Celé buchlovské kopce stojí, policisté řídí dopravu,“ informovala Macalíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám