Hlavní obsah

Mladou ženu u pražského Masarykova nádraží srazilo policejní auto

Jednadvacetiletou dívku v neděli kolem druhé hodiny ranní u tramvajové zastávky u Masarykova nádraží v Praze srazil policejní vůz. Při nehodě utrpěla zranění. Případ nyní šetří Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

O případu informoval server Idnes.cz s odvoláním na svědka nehody.

Ten uvedl, že během čekání na noční autobus viděl na tramvajové zastávce stát mladou ženu. Poté, co autobus přijel, za ním uslyšel auto, které podle jeho vyjádření jelo rychle. Pak už jen zahlédl, jak dívka letěla a spadla na zem a z vozu vyběhli policisté, kteří se snažili dívce pomoci. Sražení mladé ženy sice neviděl, ale na místě nehody byl jen autobus a policejní vůz, citoval jej server.

Svědek zároveň uvedl, že během zhruba pěti minut se k místu nehody sjelo několik policejních aut, po nich dorazila i záchranná služba.

Andrea Zoulová, mluvčí pražské policie, Novinkám nehodu potvrdila, podrobnosti však neposkytla, protože se jedná o nehodu policejního auta, kterou šetří GIBS.

„Příslušníci Generální inspekce si převzali vyšetřování této události, a to z ohledu na účast příslušníka Policie ČR. Více informací nelze v tuto chvíli sdělit,” řekla Novinkám tisková mluvčí GIBS Radka Sandorová.

Podle informací serveru byla mladá žena vážně zraněná. Záchranka ji s mnohačetnými poraněními předala do péče motolské nemocnice.

Reklama

Výběr článků

Načítám