Hlavní obsah

Mladíkům se líbila motorka, na které řidič v Praze ujížděl policii. V noci ji ukradli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Neobvyklý nápad dostali dva mladíci z Prahy. Po zhlédnutí záběrů z pronásledování prchajícího motorkáře, které policie zveřejnila ve středu, se rozhodli ukrást stroj, na němž muž ujížděl. A málem se jim to povedlo.

Motocyklista ujížděl policistůmVideo: Policie ČR

 
Článek

„V pátek nad ránem byli policisté voláni na Chodov, kde dva muži tlačili po ulici motocykl, jehož přední kolo měli položené na koloběžce,“ informoval mluvčí policie Jan Daněk.

Motorkář v Praze závodil s policejními hlídkami. Prohrál

Krimi

Hlídka mladíky našla v ulici Ke sv. Izidoru, asi kilometr od místa, kde byl stroj odstavený po úterním pronásledování.

Foto: Policie ČR

Zadržení mladíci s motorkou

Mladí muži se ke krádeži přiznali a policistům řekli, že po zhlédnutí zveřejněného případu pronásledování motorky v médiích došli k závěru, že ji majitel už nebude potřebovat, protože je ve vězení. Sami tam nyní mohou skončit také. Za krádež jim hrozí až dva roky.

Čtyřiadvacetiletý motorkář ujížděl v úterý policistům v ulicích Prahy. Jel nejen na červenou, ale také v protisměru a ohrozil ostatní řidiče. Po dopadení policisté zjistili, že je pod vlivem drog a má zákaz řízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám