Hlavní obsah

Mladíka v Brně zbili v přesile do bezvědomí. Policie hledá násilníky z videa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Drsným napadením skončilo pro mladíka společné popíjení s partou dalších lidí v Brně. Několik lidí ho bilo, přestože už byl na zemi, ostatní přihlíželi. Když se probral z bezvědomí, zjistil, že byl navíc okraden. Incident zaznamenala bezpečnostní kamera.

Drsné napadení mladíka v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Případ se stal již v červnu, policie ale dosud nenašla podezřelé, obrátila se proto nyní na veřejnost s žádostí o pomoc s pátráním.

Šestadvacetiletý muž z Brněnska vyrazil do města za zábavou a u hlavního nádraží se dal po půlnoci do řeči s partou mladých lidí.

„Společně si koupili alkohol a přesunuli se do parku mezi novými budovami v ulici Přízova. Tam se všichni bavili a popíjeli. Podle výpovědi poškozeného jej měla znenadání jedna část skupiny napadnout a povalit na zem, kde do něj někteří kopali, jiní jej bili pěstmi,“ informoval ve středu o případu mluvčí policie David Chaloupka.

Lupiči zkopali v Praze kolemjdoucího, pak mu sebrali iPhone

Krimi

Napadený mladík během útoku upadl do bezvědomí. Když se po nějaké době probral, zjistil, že mu zmizel mobilní telefon, peněženka s penězi a doklady a bunda, kterou měl na sobě. Přivolat policii mu pomohli kolemjdoucí.

Foto: Policie ČR

Drsné napadení mladíka v Brně

„Kriminalistům se podařilo zajistit video, na kterém je útok na mladého muže zachycen. K dispozici mají i snímky důležitých svědků, dalších členů skupiny mladých lidí, kteří se v době napadení na místě nacházeli. Vyzývají je proto, aby zavolali policistům na linku 158 a pomohli ozřejmit podrobnosti konfliktu,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám