Hlavní obsah

Mladík sražený vlakem ležel na místě několik hodin

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TŘINEC

Dvacetiletý mladík nepřežil v noci na úterý srážku s vlakem v Třinci na Frýdecko-Místecku. Informoval o tom mluvčí policie Ivan Žurovec. Bezvládné tělo, které leželo nedaleko trati, spatřil strojvedoucí nákladního vlaku asi hodinu po půlnoci.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Mladého muže srazil v Třinci pantograf. Ilustrační foto

Článek

„Policisté ihned začali vyšetřování a zakrátko zjistili, že muž byl pravděpodobně sražen po 22. hodině předešlý den osobním vlakem. Při ohledání pantografu na něm kriminalisté nalezli stopy lidské tkáně,“ uvedl mluvčí.

V mrtvém muži byl podle Žurovce identifikován mladík z nedaleké obce Tyra. Na trati neměl co dělat, protože je tam zákaz vstupu.

„Strojvedoucího osobního vlaku, který mladíka zřejmě srazil, nyní čeká výslech. Policisté jej však nepodezírají z žádného trestného činu. Místem, kde k nehodě došlo, nesmějí chodci vůbec procházet. Přesto zde letos nedošlo k první takovéto tragické události,“ konstatoval mluvčí Žurovec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám