Hlavní obsah

Mladík se na Facebooku rozloučil a s autem najel do stromu

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Žádné řidičské selhání, ale nejspíš úmyslná sebevražda. Tímto směrem se ubírá vyšetřování nedělní dopravní nehody na Tachovsku, při které 22letý mladík narazil u Holostřev na Tachovsku do stromu a na místě zemřel. Policisté zjistili, že několik hodin před nehodou umístil na Facebook text, kde naznačil, že si chce vzít život.

Foto: HZS Plzeňského kraje

Řidič při nárazu do stromu neměl šanci přežít.

Článek

„Prověřujeme informaci, která se objevila na sociální síti pod identitou 22letého mladíka. Není to ale jediná vyšetřovací verze, zjišťujeme také to, zda vozidlo nemělo například technickou závadu. Máme jej zajištěné na odborné zkoumání,“ uvedla tachovská policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Policisty bude také zajímat, v jakém stavu řidič usedl za volant. To ukážou až následné krevní testy. [celá zpráva]

Řidič jel sám, v autě policisté nenašli žádné doklady. Do stromu narazil nedaleko motorestu Kadrnožka. Mladík podle informací Práva napsal na svůj facebookový profil, že svět půjde dál i bez něj. Poděkoval lidem, kteří pro něj v poslední době hodně udělali, připomněl, že prožil pár let starostí a útrap. Vzkazuje známým, aby se neptali proč.

Reklama

Výběr článků

Načítám