Hlavní obsah

Mladík po honičce s policií opřel auto o strom, pak utekl bos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jičín

Převráceným autem opřeným o strom skončila minulý čtvrtek honička policistů s 18letým řidičem na Jičínsku. Mladík po nehodě hlídce utekl bez bot, náhodou ho našel jiný policista ve svém volnu.

Mladík opřel auto o strom, pak uteklVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka policie si v Nové Pace všimla Škody Felicia, jejíž osádka nebyla policistům neznámá, a tak ji chtěli zkontrolovat. Řidič začal ujíždět a pokyny k zastavení ignoroval.

„V lese v obci Úbislavice ale šofér vozidla kvůli vysoké rychlosti nezvládl řízení, dostal smyk, vjel mimo komunikaci, kde se přetočil a střechou narazil do stromu,“ uvedla mluvčí policie Eliška Majerová.

Motorkář ujížděl před policisty a pokusil se ukrýt v bramborovém poli

Krimi

Jeden z mužů v bílém triku vzal nohy na ramena a utekl. Druhý 29letý muž byl na místě zadržen. Policejní psovod následně našel boty uprchlého mladíka a vydal se ho hledat. Úspěšnější však byl policista v tu dobu mimo službu, který mladíka asi o hodinu později spatřil v Nové Pace v ponožkách a špinavého. Zadržel ho a předal svým kolegům.

Foto: Policie ČR

Nalezené boty

Prchající řidič v Alfě Romeo skončil jízdu ve zdi pražského domu

Krimi

„Následným šetřením se 18letý mladík policistům doznal, že osobní automobil, i přes vyslovený zákaz řízení motorových vozidel do 3. 10. 2022, řídil,“ konstatovala mluvčí s tím, že mu hrozí až dva roky vězení.

Foto: Policie ČR

Felicia skončila opřená o strom

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám