Hlavní obsah

Mladík na Kladensku švihl pomlázkou moc. Při následné rvačce došlo na nože, pět zraněných

– Kladno
Novinky, jap

Pravděpodobně kvůli velikonoční pomlázce se v pondělí odpoledne porvalo ve Zlonicích na Kladensku několik lidí. Celkem bylo zraněno pět lidí, z toho dva byli podle záchranářů pobodaní.

BEZ KOMENTÁŘE: Při rvačce na Kladensku bylo zraněno pět lidíVideo: Novinky

 
Článek

„Do domu dorazil na pomlázku místní mladík. Když ale začal přítomnou dívku švihat, zdálo se její rodině, že jde o příliš silné bití. A začala mela,“ popsal Novinkám jeden ze svědků incidentu.

Jeden z účastníků rvačky vytáhl nůž a začal bodat. Na místo vyrazily policejní hlídky ze širokého okolí. Ještě před jejich příjezdem se ale stačilo navzájem zranit celkem pět lidí.

„Podle prvotních informací došlo k napadení mezi dvěma skupinami, přičemž jeden z účastníků vytáhl nůž. Podezřelý byl na místě zadržen,“ řekl policejní mluvčí Pavel Truxa.

Jak zjistil reportér Novinek na místě, do Zlonic se sjelo celkem pět posádek záchranné služby, včetně posádky s lékařem. K domu se neustále snažili dostat příbuzní účastníků rvačky. Policisté proto museli ulici zcela uzavřít.

„Dva lidé utrpěli bodná poranění a byli převezeni do nemocnic v Praze a ve Slaném. Další tři lidé utrpěli zhmožděniny a poranění v oblasti hlavy,“ sdělila mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

Některé sanitky doprovázeli do nemocnice policisté. Případem už se zabývá kladenská kriminálka. Právní kvalifikaci případu zatím policie nestanovila.

Reklama

Výběr článků

Načítám