Hlavní obsah

Mladík na Hodonínsku jel s traktorem příliš rychle. Převrátil se a vypadl z kabiny

Právo, miv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

Zraněním řidiče, který vypadl z kabiny, skončila v pondělí večer u Sobůlek na Hodonínsku dopravní nehoda traktoru s vlekem. Na dvě hodiny zatarasila dopravu na silnici I/54 z Kyjova do Strážovic. Příčinou bylo nejspíše příliš svižné tempo, které traktoru umožnil v klesání ze Strážovického kopce mladík za volantem.

Foto: Policie ČR

Převrácený traktor skončil mimo vozovku.

Článek

„Devatenáctiletý řidič jel s traktorem a zapřaženou cisternou směrem do Kyjova. Zřejmě však nepřizpůsobil rychlost svým schopnostem a cisterna se za jízdy rozhoupala. Souprava z toho důvodu najela vpravo mimo komunikaci na travnatý svah. Při vracení zpět na silnici se traktor i cisterna převrátily na levý bok a skončily vlevo mimo vozovku,“ popsal pravděpodobný nehodový děj mluvčí hodonínské policie Petr Zámečník.

Foto: Policie ČR

Převrácený traktor skončil mimo vozovku.

Řidič se při havárii vážně zranil. Vypadl z traktoru na vozovku a záchranáři rozhodli o leteckém transportu do brněnské nemocnice.

Při nehodě vznikla na soupravě škoda za zhruba 600 tisíc korun. Provoz na silnici musel být přerušen, podle operačního střediska hasičů byla doprava opět spuštěna ve 20.20 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám