Hlavní obsah

Mladík měl zavraždit otce, protože ubližoval matce

Právo, Novinky, Pavel Orholz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RUDOLFOV

Policie ve čtvrtek večer zadržela v Rudolfově u Českých Budějovic 16letého mladíka, který údajně po hádce zavraždil 41letého otce. V pátek policisté zahájili trestní stíhání a vzhledem k věku obviněného nebudou zveřejňovat k případu žádné další podrobnosti. Místní lidé však informace podávají velmi ochotně.

Článek

Krvavý incident se odehrál ve čtvrtek kolem osmé večer v dvojdomku za kostelem v Rudolfově na Českobudějovicku. Podle sousedky Marie Rachačové byl otec alkoholik a "když se vracel domů, strašně vyváděl".

"Osudný večer jsem slyšela skrze zdi, jak zase zaútočil na svojí manželku, chlapec chtěl asi matku bránit. Křik matky byl slyšet," řekla sousedka.

Další ze sousedek dodala, že policii zavolala sama matka podezřelého. Prý vyběhla ven a křičela: "Zase se ožral." Když se sousedka ptala, co se stalo, tvrdila, že její muž pobodal sám sebe. To jí ale sousedka nevěřila.

Podle místních je podezřelým z vraždy téměř bezproblémový kluk. Zástupkyně ředitele z jeho bývalé ZŠ Magdalena Čermáková sdělila, že jeho prospěch byl průměrný a neměl kázeňské přestupky. V současnosti je studentem odborného učiliště v Písku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám