Hlavní obsah

Mladá řidička nepřežila čelní střet s kamiónem

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tábor

Teprve devatenáctiletá řidička zemřela ve středu po osmé hodině ráno při srážce s kamiónem na silnici I/19 mezi Táborem a Milevskem. Ženy, které jí šly na pomoc, skončily po další havárii v českobudějovické nemocnici se středně těžkými zraněními.

Foto: ZZS Středočeského kraje

Ilustrační foto

Článek

Právo o nehodě informoval mluvčí jihočeské policie Miroslav Doubek. „Řidička Škody Fabie se z dosud nezjištěných příčin dostala na silnici mezi Táborem a Milevskem do protisměru, kde se čelně srazila s kamiónem. Utrpěla zranění neslučitelná se životem,“ sdělil mluvčí.

Po smrtelné srážce ale došlo k další nehodě. „Dvě ženy vystoupily z vozidla za kamiónem a šly pomoci dívce ve škodovce. Do té však v té chvíli narazila řidička fiatu a odražené vozidlo obě ženy zranilo,” upřesnil Doubek.

Záchranáři přepravili obě pacientky na traumacentrum do českobudějovické nemocnice. Do Táborské nemocnice pak zdravotníci přepravili i řidičku fiatu. „Příčiny nehod vyšetřují dopravní policisté,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám