Hlavní obsah

Mladá dívka při nehodě motorky spadla do protisměru, kde ji přejelo auto

Plzeň
Aktualizováno

Dvaadvacetiletá dívka zemřela v noci na neděli při nehodě motocyklu u Třemošné na Plzeňsku. Do mladé ženy narazilo osobní auto poté, co po pádu sklouzla do protisměru. Řidič motorky skončil v nemocnici.

Foto: Novinky

Havarovaná motorka

Článek

Nehoda se stala před 23:00. Motocyklista jel po rovné silnici od Kaznějova na Třemošnou. Podle dopravních policistů jde sice o úsek mezi lesy, ale vozovka byla v místě suchá. Důvod havárie motocyklu zatím policisté vyšetřuje.

„Spolujezdkyně spadla do opačného směru jízdy, kde se střetla s projíždějícím vozidlem," řekla policejní mluvčí Pavla Burešová. Motocyklista utrpěl podle informací ČTK středně těžká poranění.

Foto: Novinky

Dívka spadla pod projíždějící auto.

„Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní,” uvedla mluvčí. Přesnou příčinu policie stále šetří, byla nařízena soudní pitva. Hlavní tah z Plzně na Most byl uzavřen do nedělních 02:30.

Další nehoda na Klatovsku

V Alžbětíně na Klatovsku, části Železné Rudy, se v sobotu srazila dvě osobní auta s pěti cizinci. Tři lidé skončili v nemocnici.

„Řidič ročník 1996 cizí státní příslušnosti dostal při projíždění pravotočivé zatáčky pod železničním viaduktem smyk a vjel do protisměru, kde se střetl s dalším vozidlem,” uvedla Burešová.

To řídil šedesátiletý muž a jeli v něm další dvě osoby a dítě, všechno cizinci. „Tři osoby z tohoto vozu byly převezeny do nemocnice,” řekla mluvčí. Alkohol byl vyloučen u obou řidičů. Přesnou příčinu nehody policisté vyšetřují.

Reklama

Výběr článků

Načítám