Hlavní obsah

Mezi zastřelenými muži na Náchodsku byly zřejmě osobní spory

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Policie v úterý zveřejnila podrobnosti k úmrtí dvou mužů na Náchodsku. Jak zatím naznačuje průběh vyšetřování, příčinou dvojí smrti byly osobní a majetkové neshody mezi oběma muži (55 a 33 let). Dvě mrtvá mužská těla našli v pondělí odpoledne kriminalisté v rodinném domě v Červeném Kostelci.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Policie zahájila úkony trestního řízení pro trestný čin vraždy, podezřelým z toto činu je 55letý muž, který měl několika výstřely ze své legálně držené krátké střelné zbraně usmrtit 33letého muže.

Pokud se tato hypotéza potvrdí, policie zřejmě případ odloží. Ovšem policejní mluvčí Eva Prachařová zatím o této variantě nechtěla spekulovat. Potvrdila ale, že nebyl ohrožen nikdo z náhodných svědků ani dalších osob.

„Kriminalisté na místě zbraň zajistili a odeslali ji k dalšímu odbornému zkoumání,“ uvedla Prachařová s tím, že přesné objasnění motivu a veškerých okolností případu je předmětem dalšího šetření.

K události došlo v pondělí v 15:50 v Červeném Kostelci v jednom z rodinných domů, kdy podle náhodných svědků starší muž na mladšího vystřelil ze své legálně držené krátké zbraně, poté ji obrátil proti sobě.

Reklama

Související články

V Červeném Kostelci se střílelo, dva mrtví

Dva mrtví muži zůstali v pondělí po střelbě v jednom rodinném domě v Červeném Kostelci na Náchodsku. Podle policie šlo o místní obyvatele, kteří zřejmě řešili...

Výběr článků

Načítám