Hlavní obsah

Mezi Hradcem a Pardubicemi zasahovali hasiči u tří dopravních nehod najednou

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ranní mrazík a s ním spojená klouzající vozovka zřejmě zaúřadovaly a překvapily řidiče, kteří v pondělí ráno vyrazili na silnice na východě Čech. Hned deset vozidel bylo poškozeno během tří dopravních nehod, k nimž došlo v pondělí ráno na silnici první třídy číslo 37 mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Všechny se obešly bez zranění.

Foto: Milan Malíček, Právo

Dopravní nehoda (ilustrační foto)

Článek

„První nehoda se stala v 5.47 hodin. Došlo ke střetu pěti osobních automobilů ve směru z Pardubic do Hradce Králové. Při další nehodě v tom samém místě se asi o půl hodiny později střetla další tři auta a dodávka,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Götzová.

V 6:35 hodin pak byla hlášena další dopravní nehoda jednoho osobního vozidla v opačném směru z Hradce Králové do Pardubic. „Nehoda se stala asi kilometr od místa výše popsaných nehod blíže k Hradci Králové. Nárazem vozidla došlo k poškození svodidel. I tato nehoda se obešla bez zranění,“ dodala Götzová.

Zvýšenou opatrnost by měli dodržovat i řidiči, jedoucí po silnici číslo 11 u obce Lhota pod Libčany na Hradecku, kde se na silnici na zhruba kilometrovém úseku objevila ledovka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám