Hlavní obsah

Matka nechala děti v obchodním centru a šla se opít

Novinky, pno
PRAHA

Jak si zajistit zdarma hlídání dětí a přitom si užívat alkoholových radovánek objevila jedna pražská „mazaná matka”. Dopoledne nechala trojici svých malých dětí v dětském koutku obchodního centra a až do večera si pro ně nepřišla. Nakonec jí večer policisté naměřili 1,9 promile, děti si odvezl otec.

Článek

V půl deváté večer oznámila na linku 158 pracovnice dětského koutku v obchodním centru ve Stodůlkách, že zde má již od půl dvanácté tři děti ve věku devět, sedm a tří let. Jejich matka je tam ponechala s tím, že si jen nakoupí a pak si je vyzvedne, ale nepřišla si pro ně ani po několika telefonických upozorněních a ponechala je tam až do zavírací doby.

„Policisté vyrozuměli otce, který s rodinou sice nežije, ale děti si na místě vyzvedl. Poté policejní hlídka opětovně kontaktovala krkavčí matku, která nakonec do centra dorazila krátce před dvaadvacátou hodinou,“ řekla mluvčí policie Dana Slabochová.

Při dechové zkoušce byla matce naměřena hodnota 1,9 promile alkoholu. Policisté podnapilou 34letou ženu poučili, že celou záležitost nahlásí na příslušný úřad, kde si již celou událost náležitě prověří a vyvodí patřičné důsledky.

Reklama

Výběr článků

Načítám