Hlavní obsah

Maserati vyskočilo po nárazu u Nuselského mostu na svodidla

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Půlmiliónovou škodu způsobil na automobilu Maserati Quattroporte 27letý opilý řidič v pondělí nad ránem v Praze, když po nárazu „zaparkoval“ na betonových svodidlech. Muž navíc za volantem neměl co dělat.

Maserati vyskočilo po nárazu u Nuselského mostu na svodidlaVideo: Policie ČR

 
Článek

Mladý muž jel po ulici 5. května ve směru do centra zřejmě příliš rychle, protože před Nuselským mostem kolem druhé hodiny ranní dostal smyk a naboural zaparkované mitsubishi. Maserati nárazem doslova odskočilo na středová betonová svodidla, kde uvízlo.

Foto: Policie ČR

Škoda na Maserati byla vyčíslena na 500 tisíc korun

„Řidič byl převezen do nemocnice, ještě předtím se ale podrobil dechové zkoušce, která ukázala 2,47 promile alkoholu v dechu. Muž měl navíc zakázáno řízení,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Foto: Policie ČR

Škoda na Maserati byla vyčíslena na 500 tisíc korun

Auto museli ze svodidel vyprostit hasiči. Škoda na maserati byla vyčíslena na 500 tisíc korun, na zaparkovaném autě na 30 tisíc korun. Muž je podezřelý z trestných činů maření úředního rozhodnutí a ohrožení pod vlivem návykové látky. Případem se policisté nadále zabývají.

Reklama

Výběr článků

Načítám