Hlavní obsah

Manželka otrokáře: Můj muž nebyl tyran, jen jsme občas drželi půst

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jana Adamová, manželka Jiřího Adama, který si na Brněnsku vytvořil sektu a roky v ní měl týrat a zneužívat k otrocké práci skupinu žen, brání svého muže a říká, že nebyl žádným tyranem. Podle ní žili v sektě všichni spokojeně. Adamová to řekla v rozhovoru pro TV Prima.

Článek

Adamová nechápe, proč se případ objevuje v médiích. „Jsem z toho šokovaná, nezakládá se to na pravdě,“ reagovala na to, že její je muž obviněn z týrání ostatních žen v sektě.

:. Fotografie Jiřího Adama (Repro TV Prima)

„Sice se někdy rozhodl, že budeme držet půst, ale to přece není žádné týrání,“ zdůraznila v rozhovoru.

„Můj muž velmi trpěl, o tom nikdo neví,“ řekla Adamová. Podle ní v sektě nikdo týrán nebyl. „Spokojenost byla na všech stranách,“ zdůraznila Adamová.

:. Jana Adamová ukazuje fotografie ze života skupiny(Repro TV Prima)

Adamová měla v sektě nadřazenou pozici a titulovaná byla jako královna. Žena však uvedla, že se nikdy nelíčila nebo neoblékala jako královna.

„Pracovala jsem na polnostech,“ zdůraznila s tím, že se chovala jako ostatní.

Sedmasedmdesátiletý Adam nyní leží v nemocnici v Břeclavi. Soudce se chystá v nejbližší době požádat nemocnici o informace ke zdravotnímu stavu Adama. Muž je ve stadiu klinické smrti.

Vůdce sekty musel být hospitalizován poté, co jej před několika dny postihla cévní mozková příhoda. Podle některých informací je dokonce ve stádiu klinické smrti. Muži hrozí za trestný čin obchodování s lidmi až 12 let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám