Hlavní obsah

Manžele z Tymákova na Plzeňsku zabil syn, je ve vazbě

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Ve vazební cele je od neděle 24letý muž z Plzně, kterého policisté podezřívají z dvojnásobné vraždy manželů z Tymákova na jižním Plzeňsku z letošního července. Podle informací Práva se jedná o jejich syna, se kterým měli rodinné rozepře a který od nich před lety ve zlém odešel.

Foto: Patrik Biskup, Právo

V dům v Tymákově, kde našli mrtvé manžele.

Článek

Manželský pár zemřel po brutálním útoku, soudní lékař konstatoval řadu bodnosečných ran. „Motivem násilného činu byly dlouhotrvající rodinné rozepře,“ uvedla mluvčí krajské policie Markéta Fialová s tím, že podezřelého muže kriminalisté zadrželi v pátek.

„Vyšetřovatel ho obvinil ze zvlášť závažného zločinu vraždy a na návrh státního zástupce jej v neděli vzal soudce do vazby,“ dodala Fialová.

Starostu Tymákova Václava Špilara úspěch policie potěšil. „Lidi si konečně mohou oddychnout. Po tom hrozném činu v obci panovala zvláštní napjatá atmosféra. Bylo to hodně nepříjemné,“ reagoval starosta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám